Докато някои работят с имоти, ние работим с хора!

Етажи.БГ е създадена като специализирана консултантска компания за продажба и отдаване под наем на имоти. Работи с клиенти и имоти в луксозния и корпоративния сегмент, обслужва много дипломати и чужди граждани. Вече десет години е лидер и безспорен авторитет на пазара. Фирмата е част от Smart Metal Group - холдинг, специализиран в търговията с метали и производството на метални изделия.Портфолиото от имоти е много прецизно подбрано и внимателно разделено в селекции, които представят различните типове имоти. Можете да избирате между уникални и престижни градски и извънградски имоти, прекрасни имения, имоти за почивка според вашия начин на живот, както и емблематични имоти в стара София.Екипът на Етажи.БГ e изграждан прецизно, с внимание към опита и компетентността. Винаги се сравняваме с най-доброто, което се случва на международния пазар. От опита и знанията си, ние имаме възможност да ви предложим прекрасни имоти,както в България, така и по света, лично отношение, високо качество услуги, които отговарят на международните стандарти, лоялност и коректност.Инвестирахме много усилия за да покажем, че у нас има пазар за луксозни имоти. Работим постоянно с клиенти от цял свят и знаем, че Етажи.БГ притежава нивото на всяка една компания в Москва, Барселона или Рим. Нашите професионално обучени консултанти са на ваше разположение 7 дни в седмицата. Като опитни посредници те ще ви съдействат да закупите или продадете своя имот възможно най-бързо, при най-добрите условия. Предоставяме задълбочена консултантска подкрепа, съчетана с чувствителност и интелигентност. Услугите и ангажиментите ни към вас се базират на философията на компанията, основана на доверие, почтеност, дискретност и високи постижения.Заповядайте в нашия офис, който се намира в гр. София, бул. Черни Връх 100А в удобно за вас време. Ще се радваме да бъдем ваши приятели и партньори.

Нашата мисия: Открийте себе си в своя дом

    Никога не е просто къща или апартамент.

    Винаги е повече от местоположение, повече от улица или гледка. Когато става въпрос за вашия дом, това е мястото, където се завръщате, вашето късче от света. Там, където животът тече, така, както сте мечтали. Домът е огледало на личността и на семейството ви, на чисто човешките ви стремежи.Бъдете абсолютно сигурни, че ще направим всички усилия да разберем вашите мечти и уникална същност. После ще използваме това знание за да открием дома, който ви описва, подхожда на вашия характер, начин на живот и представи за уют, хармония и топлина.

    Нашите ценности

      Нашите ценности обуславят принципите на Екипа ни за поведение към нашите Клиенти и Партньори. Те са същността, на това което сме ние и към което се стремим в съвместната си работа с Клиентите на Етажи.БГ.

      (1)  Коректност

      Ние гарантираме спазването на поетите ангажименти. Поемаме ангажимента коректно да предоставяме информация към Вас, за да изградим точни и прозрачни взаимоотношения.

      (2)   Адаптивност

      Ние сме устойчиви като Екип и знаем че утрешният ден носи промени. Със своя професионализъм и експертиза имаме умението да се приспособяваме към промените на пазара и към Вас – нашите Клиенти, защото сме гъвкави и познаваме стремежа към самоусъвършенстване.

      (3) Уважение

      Уважаваме Вас, уважаваме стабилния екип на Етажи.БГ . Зачитаме мнението и отношението, което Вие имате към нашите услуги.

      (4) Доверие

      Ние вярваме във Вас, доверете ни се и Вие. Поемаме отговорността за действията си и осъзнаваме ценността, която стои зад закупуването или продаването на имот. Открито и лоялно подхождаме към нашите клиенти и партньори.

      (5) Екипност

      Ние споделяме заедно време, ресурси, знание и опит, за да осигурим на нашите клиенти, това което заслужават – дом, офис, защото не е просто имот, а сигурна инвестиция за Вашето бъдеще.

      Нашата визия

        Основните цели на Етажи.БГ са :

        1.     Високо качество на обслужване

        2.     Индивидуален подход и персонално отношение

        3.     Изграждане на дългосрочни добри бизнес отношения с клиентите и доставчиците

        4.     Удовлетворяване нуждите на клиента и „създаване“ на доволни клиенти - „Всеки доволен клиент ще ви доведе нов клиент!“


        Нашата клиентска политика

          Нашата цел е да изградим дългосрочни взаимоотношения с клиентите ни.