Menu
Your Cart
20% OFF on all products Shop now

Уникален имот за продажба МБАЛ „Царица Йоанна”” гр. Сливен , от агенция Етажи

Уникален имот за продажба МБАЛ „Царица Йоанна”” гр. Сливен , от агенция Етажи
Label New
Уникален имот за продажба МБАЛ „Царица Йоанна”” гр. Сливен , от агенция Етажи
  • Model: 4545
Product Views: 280
1,620,000€
Ex Tax: 1,620,000€
Location
Country
City/village

Агенция Етажи предлага за продажба  МБАЛ „Царица Йоанна”” гр. Сливен

Целият терен на този имот е 2 821 кв. метра. Цялата сграда представлява болничен корпус, разположен на два етажа - 962 кв. метра на втория етаж и 600 кв. метра на първия етаж..

Сградата е изпълнена без компромиси от гледна точка на добрата медицинска практика – в оперционните зали подът е саморазливен /без фуги/, стените са със специални бектерицидни бои. Всички подове са с теракота. Болничните стаи и лекарски кабинети са с автономни тоалетни и бани. Стаите са телефонизирани и с кабелна телевизия. В лечебния корпус са разположени три отделения, общо с 60 легла: гастроентерологично отделение, пневмологично отделение и ОАИЛ. В сградата е поместен и консултативно-диагностичен блок с приемни кабинети по профила на отделенията и следните кабинети и лаборатории: кабинети за долна и горна ендоскопии, рентгенови кабинети за скопии и графии, ехографски кабинет, ехокардиографски кабинет, клинична лаборатория, микробиологична лаборатория, патологоанатомична лаборатория с дисекционна зала.

Болницата разполага със септична и асептична операционни зали.

В приземния етаж от сградата е разположена експлоатационната инфраструктура на болницата – отоплителна инсталация, алтернативно ел. захранване, кислородна станция, станция за райски газ, помещение за ОБО, станция за сгъстен въздух и антиналягане, пералня, работилница, стерилизационна, склад. Сградата на болницата е изградена и реновирана изцяло през 2002-2003 год. Болницата е пусната в експлоатация на 16.08.2003 год. Цялото болнично оборудване, изискуемо по клиничните пътеки, за които болницата е сключила договор с РЗОК и действуващите стандарти е налично. В голямата си част, същото е придобито през 2003 год. от швейцарската фирма „Нумелекс”. Във времето е обновявано и попълвано с нови поколения апаратура.

Битовото обзавеждане по пациентските стаи и лекарските кабинети и лаборатории са изпълнени по съвременни тeхнологии. Болницата ползува и три автомобила микробус „Опел - виваро”, „Вектра” и линейка „Ситроен“.

От старта на болницата през 2003 год. до настоящия момент дейността й се развива възходящо. Към момента акцентът пада върху гастроентерологията. Болницата увеличава капацитета си на дейност. По НРД `12 болницата има сключен договор за изпълнението на 17 клинични пътеки. В болницата са ангажирани 26 лекари. От тях на основен трудов договор са 24 лекари. Двама са на втори трудов договор.Кредитна консултация

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.
;