Menu
Your Cart
20% OFF on all products Shop now

Брокери на Etaji.bg

Александър Забунов

Мениджър на брокерския екип, обслужвам продажби на апартаменти, парцели, търговски и промишлени имоти

Близо десет години работата в сфера на недвижимите имоти за мене е една възможност да подобрявам света около мене, като правя живота на хората във Варна по-комфортен, по-лесен, по-луксозен – според техните препочитания. Винаги се старая клиентът на нашата агенция да запомни сътрудничеството ни като един пример за перфектна работа на целия екип, не само на отговорния брокер. По този начин постигам мое лично развитие, усмивките на доволни клиенти и доброто име за цялата агенция.

Ще се видим в Етажи!

Милена Енева

Казвам се Милена Енева и работя в сферата на недвижимите имоти от три години. Хората си мислят че да продаваш имоти е лесно, но не е така. Да работиш брокер е голямо предизвикателство, трябва да си винаги на разположение на клиентите, добър психолог, слушател и да знаеш какво точно търсят. Радостта в очите на клиентите, когато открият своят дом не може да бъде описана, тя трябва да се преживее. Аз съм винаги  с тях от  първия оглед, до получаване на ключовете за новото си жилище. Ако искате да откриете своя перфектен дом не се колебайте да се свържете с мен.

Олга Злобина

     Уважеми,колеги!

През годините успях да докажа уменията си в привличането и поддържането на дългосрочни контакти с партньори.Месеци след приисъединяването си към агенцията, получих наградата най-ефективен консульант за трето тримесечие.

Със своята отдаденост и стремеж към развитие,смятам,че мога да Ви помогна в откриването на подходящо за Вас жилище или продажбата на настоящето ви такова.От мен ще получите експертна оценка за имота си, богато портфолио от къщи и апартаменти, отговарящи на вашите критерии и нужди, както и досъп до базата ни дании от над 15 000 наши клиенти и партньори в София,страната и чужбина.

Румяна Щильонова

Пробвали ли сте се да търсите игла в купа сено?

Ако имате ясна представа какво точно е жилището на вашите мечти и търсите в цялото море от предложения на пазара, то това ще е точно същата загуба на време, нерви, търпение, та дори и средства.

Това, което е разумно да направите, е да потърсите професионална помощ от специалист, който ще ви изслуша, ще разбере точно какво е във вашите представи и ще ви спести всичко, което не искате да изживеете в този процес.

Не се колебайте да се свържете с нас! Ще получите внимание, разбиране, професионална подкрепа във всеки един етап от сделката и много позитивизъм!

   

Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.